Omdömen

Vad andra tycker om oss

Marcus Sewerlid, Max


Ett supertrevligt ställe att ta med sin personal till! Grymt rolig bana som nu blivit ännu bättre med två våningar. Gokart, mat och relax i kombination gör det till ett självklart val för mig och min personal att åka till och ha möten och aktiviteter! Kanontrevlig personal med hög kunskap och väldigt hjälpsamma med tips och trix hur man kör!

Jon Lind, CTEK


Jag är imponerad över den utveckling som Gokartarena Dalarna har gjort, verkligen ett lyft i helhetsupplevelsen. Banan är grymt rolig och håller väldigt hög teknisk nivå, precis som CTEK. Relaxavdelningen med dess panoramavy över banan är grymt bra, vi kommer fortsätta att lägga våra events hos dem.

Sofia Käck, SSAB


Suveränt bemötande i allt från kontakt till själva upplevelsen. Bra upplägg, trevliga lokaler och bra mat. Mina medarbetare anser att det varit klart över förväntan och jag tycker mig se att de ler mer på jobbet och har ett gemensamt samtalsämne som ger roliga tillbakablickar. Ni är klockrena!

Lennart Cederstrand, Karl Hedin


För oss har det varit perfekt att förlägga konferenser hos dem. Att kombinera konferens med gokart, en bit mat samt relax har varit oslagbart för oss!

Mattias Ekström, Racingstjärna


Grymt kul & svår bana. Extra fränt att banans underlag skiftar i grepp, känns som i rallycross-VM, både "grus & asfalt" Sedan coolt att banan sträcker sig över 2 plan! Mattias Ekström, Världsmästare Rallycross! 2-faldig DTM-mästare! 4-faldig vinnare av Race of Champions! & Vinnare av 24-timmars Spa-Francorchamps

Mats Carlström, Kia Motors


“Måste vara Sveriges bästa och roligaste inomhusbana. Kombinationen av två våningar och elkartar gör upplevelsen total. Pricken över i var relaxavdelningen på övervåningen med panorama ut mot banan, världsklass!

Berätta vad du tycker!

Vad du tycker är viktigt för oss. Är du nöjd, berätta gärna för andra. Är du missnöjd, berätta gärna för oss först så kan vi försöka rätta till det.