Konferens

Ditt företag i pole position

En lyckad konferens kan vara nyckeln till framgång för dig och din arbetsplats. När de vanliga mötesrummen byts ut mot helt andra miljöer. Och när ett fartfyllt koncept leder till ökad sammanhållning, spänning och glädje - det är då som nya kreativa idéer tar form. Det är också då som framgången finns inom räckhåll.

Med en mängd olika koncept kan ni skräddarsy konferensen helt enligt era önskemål. Konferera i kreativa lokaler med toppmodern konferensutrustning och fritt WiFi, lägg till mat och fika helt enligt era önskemål och varför inte passa på och utnyttja vår relaxavdelning när ni ändå är här. Och så gokart förstås.

Populära orter är:

Tällberg 9 mil. Västerås 10 mil. Eskilstuna 14 mil. Uppsala 14 mil. Stockholm 18 mil. Gävle 10 mil. Örebro 15 mil. Mora 14 mil.

Då vår kundkrets numera sträcker sig utanför Dalarna så erbjuder vi samarbeten med hotell och även ett Slott när ni önskar övernatta.

Pris

Det är du som skräddarsyr konceptet för din konferens. Enkelt, snabbt och smidigt. Vi servar med en mängd olika alternativ där det är du som bestämmer. Gå in och boka redan idag.

Prisexempel hel/halvdag:

  • 20 personer
  • Fullt utrustad konferenslokal och fritt WiFi
  • Gokart ”Grand Prix 1” (Tidsåtgång 1,5 timme)
  • Heldag, med Gokart & 5-8 timmar konferenslokal: 630:- per person
  • Halvdag med Gokart & 4 timmar konferenslokal: 565:- per person
  • Priser exklusive moms

Lennart Cederstrand, Karl Hedin


För oss har det varit perfekt att förlägga konferenser hos dem. Att kombinera konferens med gokart, en bit mat samt relax har varit oslagbart för oss!

Sofia Käck, SSAB


Suveränt bemötande i allt från kontakt till själva upplevelsen. Bra upplägg, trevliga lokaler och bra mat. Mina medarbetare anser att det varit klart över förväntan och jag tycker mig se att de ler mer på jobbet och har ett gemensamt samtalsämne som ger roliga tillbakablickar. Ni är klockrena!