Frågor och svar

1Högtider
Vid dessa högtider, tar vi ut en extra avgift på 40 kr/person. - Midsommarafton - Julafton, Hjuldagen & Annandagen. - Nyårsafton & Nyårsdagen
2Vem får köra?
Åldersgränsen är 8 år. Är du under 16 år måste du ha målsman med dig eller en underskrift av förälder samt telefonnr till förälder så att vi kan dubbelkolla detta. Längdgränsen är cirka 140 cm lång, för säkerheten att nå fram till gas och bromspedal. Dessutom måste du följa de regler vi har. Har du väldigt korta ben kan vi inte lova att du når fram. OBS! På utomhusbanan kan man vara något kortare cirka 130-135 cm.
3När måste jag boka?
Många gånger går det faktiskt att boka samma dag som ni vill köra (svårt vissa lördagar). OBS! Ring samma dag ni vill köra 070-309 90 78 inomhus. Utomhusbanan: 070-339 90 78. Skicka gärna sms, då vi till och från har svårt att höra telefonen.
4Kan jag köra om jag är gravid/har dåligt hjärta/nackproblem/nyopererad?
Vi rekommenderar ej detta, men det är DU som väljer och all körning sker på egen risk.
5När måste vi vara på plats hos er?
Senast 30 minuter innan bokad tid. ( ev. toabesök, ombyte till racingoverall m.m.)
6Vilken är adressen?
Inomhusarenan hittar ni på industrivägen 24 i Vikmanshyttan ( 10 km utanför Hedemora). Utomhusbanan är belägen vid Hedemora Motorstadion, cirka 1,5 km norr om Hedemora.
7Hur fungerar "regn-garantin"?
Den fungerar så att om ni bokat till den, får ni köra på inomhusbanan om det blir regn. Priset är 1500 kr/grupp på vardagar + Söndagar. På Lördagar kostar den 2000 kr/grupp.
8Mitt barn fyller år, kan vi ha barnkalas hos er? Får jag ta med egen tårta & bullar?
Ja det går jättebra, uppge dock längd & ålder när ni bokar. Minsta längdgräns är cirka 140 cm. Men allt beror på benlängden, så att man når fram till broms. Gasen hittar man alltid :)
9Får jag använda min egen utrustning?
Du får använda din egen hjälm om det är en typgodkänd hajälm. Vill du använda din egen racingoverall så är det också ok. Du får inte ta med din egen gokart.
10Är det säkert att köra gokart?
Det är säkert att köra gokart hos oss. Kartarna har en säkerhetsram. Bilarna är även utrustade med ett elektroniskt säkerhetssystem vilket innebär att vår personal med fjärrkontroll enkelt kan sänka farten på alla bilar om något oförutsett inträffar. Säkerhetssystemet kan även justera hastigheten på bilarna i fyra steg. T.ex de allra yngsta och nybörjare kan köra med lägre hastighet tills de blivit bekväma med att hantera gokarten. Det finns alltid personal vid banan som ser till så att reglerna följs. Följ våra regler så blir din vistelse hos oss en säker och rolig upplevelse.