Frågor och svar

1Högtider
Vi har öppet: - Hjuldagen & Annandagen. - Nyårsdagen - OBS! Nyårsafton & Midsommarafton endast förbokningar
2Vem får köra?
Åldersgränsen är 8 år. Är du under 16 år måste du ha målsman med dig eller en underskrift av förälder samt telefonnr till förälder så att vi kan dubbelkolla detta. Längdgränsen är cirka 140 cm lång, för säkerheten att nå fram till gas och bromspedal. Dessutom måste du följa de regler vi har. Har du väldigt korta ben kan vi inte lova att du når fram.
3När måste jag boka?
Många gånger går det faktiskt att boka samma dag (svårt vissa lördagar). OBS! Ring samma dag ni vill köra 070-309 90 78. Skicka gärna sms, då vi ibland har svårt att höra telefonen.
4Kan jag köra om jag är gravid/har dåligt hjärta/nackproblem/nyopererad?
Vi rekommenderar ej detta, men det är DU som väljer och all körning sker på egen risk.
5När måste vi vara på plats hos er?
Senast 20 minuter innan bokad tid. ( ev. toabesök, ombyte till racingoverall m.m.)
6Vilken är adressen?
Industrivägen 24 i Vikmanshyttan (10 km utanför Hedemora).
7Mitt barn fyller år, kan vi ha barnkalas hos er? Får jag ta med egen tårta & bullar?
Ja det går jättebra, uppge dock längd & ålder när ni bokar. Minsta längdgräns är cirka 140 cm. Men allt beror på benlängden, så att man når fram till broms. Gasen hittar man alltid :)
8Får jag använda min egen utrustning?
Du får använda din egen hjälm om det är en typgodkänd hajälm. Vill du använda din egen racingoverall så är det också ok. Du får inte ta med din egen gokart.
9Är det säkert att köra gokart?
Det är säkert att köra gokart hos oss. Kartarna har en säkerhetsram. Bilarna är även utrustade med ett elektroniskt säkerhetssystem vilket innebär att vår personal med fjärrkontroll enkelt kan sänka farten på alla bilar om något oförutsett inträffar. Säkerhetssystemet kan även justera hastigheten på bilarna i fyra steg. T.ex de allra yngsta och nybörjare kan köra med lägre hastighet tills de blivit bekväma med att hantera gokarten. Det finns alltid personal vid banan som ser till så att reglerna följs. Följ våra regler så blir din vistelse hos oss en säker och rolig upplevelse.
10Vilka åtgärder har vidtagits pga. Covid-19?
1. Vi följer självklart FHM:S regler. 2. All vår personal bär munskydd. 3. Handsprit finns utplacerat och SKALL användas före OCH efter körning. 4. Kom max 8 personer. 5. OM vi har fler än 1 grupp så får den andra gruppen vänta uppe i läktaren eller i relaxavdelningen och kommer därför INTE i kontakt med någon annan grupp. 6. Håll avstånd till oss i personalen. 7. Känner du dig hängig, stanna hemma. 8. Vi erbjuder även våra kunder munskydd på plats.