FIN UTMÄRKELSE TILL GOKARTARENA DALARNA

Vid Hedemora kommuns årliga företagargala prisades Jimmy Jacobsson och Gokartarena Dalarna som “Årets Nytänkare 2017” i kommunen.


-Oj, det här är riktigt roligt, inte bara för mig personligen utan för min personal och alla som på något sätt varit med och bidragit till företagets häftiga resa, säger en omtumlad vd och ägare, Jimmy Jacobsson.

Vad som ligger bakom utmärkelsen kan man så klart utläsa i motiveringen till utmärkelsen:
“En kille som tagit fartleken till dubbla nivån och laddar upplevelsen med kraft, engagemang och service utöver det vanliga.”
- Givetvis är det så, att vi nu i september slog upp portarna för Sveriges första 2-våningsbana, ett helt unikt projekt. Sen att vi också valt att satsa på helt miljövänliga, elektriska gokartar gynnar ju inte bara miljön. Vi får bort buller och avgaser och det säger väl sig självt att det blir en helt annan upplevelse för kunden och så klart arbetsmiljön för våra medarbetare förbättras, säger Jimmy.

Viktigt att jobba efter företagets välkända ledord

Att få den här utmärkelsen tycker också Jimmy är ett kvitto och bevis på att hans företag  satsar och tänker rätt.
- Ja jag har ju haft den här idén med 2-våningsbanan i huvudet i närmare 15 års tid, berättar Jimmy om det stora projektet som förverkligats under de senaste åren.
Gokartarena Dalarna har alltid jobbat med ledorden “Vi tar nöje på allvar”.
- Så är det. Det kan låta enkelt, men jobbar man sådana här aktiviteter måste kunden stå i fokus och tas på fullt allvar samtidigt som de har roligt och få med sig en rejäl upplevelse efter sitt besök här hos oss, summerar Jimmy företags välkända slogan och ledord.

Ett långsiktigt arbete som skapar samarbeten

Bakom den här utmärkelsen ligger givetvis ett stort och långsiktigt arbete, där Jimmy Jacobsson är mån om att lyfta fram inte bara sin egen personal utan även andra företag och samarbetspartners som gjort projektet med den nya 2-våningsbanan möjligt.

- Vi har ju en lokal först och främst som lämpade sig väldigt väl för det här, det var ju då jag verkligen såg möjligheten att kunna genomföra det här. Där har vi ju CTEK som äger fastigheten med vd:n Jon Lind och Lars Svensson i spetsen att tacka för att de tror på mina idéer.

Vi har ett nära och bra samarbete som jag ser mycket fram emot att utveckla i framtiden.
Sen har vi Per Risvall på Primab och Johnny Andersson på Dalamark AB som stöttat och hjälp till mycket i projektet kring den nya 2-våningsbanan.

Ser fram emot ett spännande 2018

Sen har jag under hela det här året när vi byggt 2-våningsbanan jobbat väldigt hårt även med företagets kommunikation och marknadsföring, berättar Jimmy. Detta med vetskap om att det är ett unikt projekt som företaget nu har landat med Sveriges första 2-våningsbana.
- Där har jag haft god hjälp och ett stort stöd hos “Digitalcoachen” Anders Ferm på AF Media & Consulting, som jag verkligen kan rekommendera när det gäller att analysera och bygga strategier för hur man skall arbeta med sin kommunikation på webb och i sociala medier. Här märker vi verkligen att vi nu når ut på ett helt annat sätt än vad vi gjorde tidigare, berättar Jimmy Jacobsson.

Nu ser han och personalen fram emot ett spännande 2018.
- Vi skall fortsätta utveckla upplevelsen kring 2-våningsbanan, sen har vi även ett par andra grejer på gång, både när det gäller företag och privatpersoner, men det får vi återkomma till lite senare, avslutar Jimmy Jacobsson.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter